Min (chokladiga) 21-årstårta

Många, många timmar senare var den äntligen färdig. ''Min'' (á la Roy Fares, ska inte ta åt mig äran..) ''Devil's chocolate food cake'' stod ihopsatt och dekorerad i kylen kl.00.50 i natt. Jag vet inte ens om jag vill veta hur många timmar jag lagt ner på den, på att baka bottnarna, göra fyllningen, chokladsmörkrämen, lägga ihop tårtan och spritsa dekoreringen. Men det är så rackarns kul så det gör inget om jag förlorar någon timmes sömn! Här nedan; resultatet. Synd att ni inte kan smaka genom skärmen också för den var hemskt god (om än väldigt mastig, så det räckte med en pytteliten bit).
 
Tårtan, som sagt, enligt ett recept av Roy Fares och spritstekniken längs kanten på toppen är hämtad från en bok av Buddy Volastro (Cake Boss).
 
Och så bjöd jag förstås på lite ''vanligt'' fika också i form av kärleksmums och cookies.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0